Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažený kapr
Květáková polévka II.
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…
Pečená kuřecí stehna
Čokoládové muffiny se šlehačkou
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou
Houbový kuba
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi