Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí řízky Ondráš
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Rychlá sedlácká omeleta
Cookies chip
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Pečená žebírka na zelenině
Kuře pečené s jemnou nádivkou
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem