Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zamilovaná očka
Zapečené brambory s kuřecím masem a…
Plněná veka II.
Guláš v papiňáku
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Škvarkové placky rodinné
Makové koblížky
Vepřové řízky po moravsku
Kuřecí prsíčka se žampiony
Rychlá mexická fazolová polévka
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem