Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí čína s ananasem
Čínská rýže
Chlebové bramboráky
Dýňový koláč s polevou
Cuketové topinky (tousty)
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…
Kynuté buchty z remosky
Marináda na kuřecí maso s citrusy
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví