Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Americká buchta
Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem
Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Bylinkové kuřecí řízky na zelenině
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Zdravá kakaová vegan bábovka
Čočka na kyselo
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem
Čerstvé kimchi