Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové krokety III.
Linecké košíčky
Haštalský řízek
Tvarohová štola s rozinkami
Drobenkové muffiny s tvarohem
Lahodná cizrna s česnekem
Brokolicovo-cuketová krémová polévka
Pudinkové pokušení
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Restované žampiony s bramborami a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Ořechy s krémem
Nejlepší vaječný likér
Vosí hnízda III.