Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečená brokolice s těstovinami
Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…
Jahelníkový nákyp
Slaný chřestový koláč
Cuketové lasagne
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Krémová kapustová polévka
Jerky - sušené maso
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Kouzelný vaječný koňak
Hovězí Massaman karí s batáty
Citronový koláč z mléčné rýže
Crumble s jablky
Sladký jogurt s kořením