Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šopský salát alá Verunka
Cuketové chlupaté knedlíky
Rychlovka z papiňáku
Bramborovo vajíčková pomazánka
Papriková pasta
Kakaovo-kávový moučník
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Domácí šunka ála vepřováček
Domácí plněná roláda z mletého masa
Toskánská polévka
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi