Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Masové závitky
Čokoládová bomba bez pečení
Cuketa zapečená s Nivou
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Nejlepší horká čokoláda II. - méně…
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Hovězí na kari s česnekem
Bramborovo-ledový salát
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Budapešť
Asijské pikantní cuketové nudle
Lotus cheesecake
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Tvarohové řezy s mákem
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Trojí sladká ovesná kaše
Podmáslový koláč s jablky a…