Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kokosky s marmeládou
Zelná polévka III.
Kokosový dort
Čokoládový koláč s třešněmi
Beránek hrnkový
Tvarohový koláč s třešněmi
Čokoládové muffiny se šlehačkou
Adžika směs z mletého masa
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Česnečka
Mexický hrnec s rýží