Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuskus se zeleninou a červenou čočkou
Listové řezy s rumovou polevou
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Mozzarella na gril, pánev nebo do…
Pečené brambory
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Krůtí chilli con carne
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér