Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí játra na olivách a víně
Čertovská omáčka
Klasická hrachová kaše
Dresing na hlávkový salát
Citronovo-makové muffiny
Jednoduchý koláč s rebarborou a…
Bageta se sýry - zapečená
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Boží milosti F.O.O.D.
Krémové lečo
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Klasický burger
Květákové steaky z grilu