Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šátečky - bezkonkurenční
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Smaženky s mladými cuketami
Jahodovo-tvarohová roláda
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Bůček na pivu - pikantní
Borůvkový dort
Sladký zeleninový salát z paprik,…
Rajská polévka se špeclemi
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros