Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené těstoviny s vepřovkou
Tvarohová vánočka
Hnětynky
Vánoční likér z ledových kaštanů
Slaný koláč s pórkem
Chlebové bramboráky
Banánový dortík
Tvarohová rýže
Tiramisu se zakysanou smetanou
Pečená zelenina s kuskusem
Zimní minestrone
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží