Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečné čatní
Lilek s rajčaty
Pivní preclíky, housky, rohlíky
Medová kuřecí stehýnka
Koktejl Mai-Tai
Vepřová líčka na červeném víně s…
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Patizonová směs - bezmasá
Pravá Hoisin čína s nudlemi
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem