Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celozrnné sušenky
Švýcarské fondue
Zapečená cuketová mísa
Kakaovo-kokosové muffiny
Rybí pomazánka od babičky
Plněné brambory s rajčaty a…
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Plec pečená (nejen) se zelím
Kuřecí prsa s cuketou
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem