Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Letní zeleninový salát a bylinkami
Bábovka s vaječným koňakem
Muffinky borůvkové
Labužníkova kuřecí stehna
Lahodný čokoládový krém na dorty
Česnekové plátky se slaninou
Rychlý nepečený moučník z polenty
Česnekové bramborové knedlíky s…
Česneková pomazánka s řeckým jogurtem
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem