Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé jednoduché rizoto
Slavnostní bramborová kaše
Bábovka s olejem
Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné
Panenky v parmském kabátku s…
Jablíčka v županu II.
Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Cibulové kroužky
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros