Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Tvarohová pomazánka s ředkvičkami
Kafíčkový moučník
Žemlovka s brusinkami
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
Citronové řezy-máslové a výtečné
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Zeleninová bramboračka
Třešňové blondies
Koláč z listového těsta s rajčaty a…
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Hrnkové muffiny s lesním ovocem a…
Cuketový perník s ovocem
Tarte tatin (obrácený koláč)
Květáková polévka s cizrnou
Salát z buřtů
Asijské pikantní cuketové nudle