Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové palačinky s čokoládou
Likér z máty peprné
Tuňákový salát II.
Guacamole
Meruňkové kefírové řezy
Rebarborová buchta
Čočková polévka s kořenovou zeleninou
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Dukátové buchtičky z remosky s…
Minestrone
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…