Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jogurtové knedlíčky s jahodovou…
Tmavý čokoládový koláč
Medovo-mléčné kuličky
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Čokoládové suflé bez lepku
Muffiny po belgicku
Fazolová polévka se zakysanou smetanou
Indický chléb (Naan / Chapati)
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Budapešť
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Trojí sladká ovesná kaše
Lotus cheesecake
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Asijské pikantní cuketové nudle
Tvarohové řezy s mákem