Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí polévka se svítkem
Mleté maso s kapustou
Bramborové placky
Dršťková polévka grand
Cheesecake
Americké hovězí
Hermelínové ranečky se zeleninou
Filety po italsku
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rozkvetlý chléb
Strakaté blondie
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč