Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotové těsto
Mazanec vánočka III.
Kuskus zapečený pod grilem
Pivní palačinky
Lehká tvarohová pomazánka
Citronový dort (řezy) s želé
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Jednoduchý rybí guláš se zeleninou
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč
Smažený bílý chřest