Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka ze sardinek
Uhlířské špagety
Krabí pomazánka
Domácí veka
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Cuketová kostka s čokoládou
Květákovo-vločková polévka s vejcem
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Slaný chřestový koláč
Sirup ze smrkových výhonků
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení