Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fenyklový salát
Rychlý ovocný koláč
Kuřecí paprikový perkelt
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Jablkový koláč se švestkami a…
Smažený tvarůžek v hermelínu
Jadran dort
Vepřové na pánvi
Brokolicové tagliatelle
Těstovinový salát s pečenou zeleninou…
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Havajské kuře huli huli
Jahodové knedlíky raz dva
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou