Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové šátečky
Treska paní Gunilly
Hrnečková bublanina
Špenátová polévka s krutony
(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…
Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Kávovo-ořechové řezy
Limetkový krém
Mexický těstovinový salát
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli