Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Křupavý bůček
Kakaový koláč s tvarohem
Pečené vepřové koleno na zelí
Fantastický bramborový chléb
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Jablečná roláda s tvarohem
Ananasová pohádka
Jahodová limonáda
Houbové kroupy se zelím
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake