Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Babiččiny kotlety
Placičky z bramborové kaše
Kotletky na leču
Karamelové řezy s mandlemi
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Čokoládové muffiny se šlehačkou
Nivová pomazánka s mascarpone
Meruňkový perník
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Tarte tatin (obrácený koláč)
Cuketový perník s ovocem
Květáková polévka s cizrnou
Salát z buřtů
Asijské pikantní cuketové nudle
Rychlé vegetariánské karí