Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvový salát - vitaminová bomba
Krabí tyčinky na kari s rýží
Ďábelský Pangasius
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Banánové placičky
Vegetariánský guláš
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…
Šunkovo-sýrové karbanátky
Bystřická kyselica
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví