Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vosí hnízda
Bublanina s rybízem
Buchty jako od babičky
Sýrová pomazánka s česnekem III.
Frankfurtská polévka
Pařížské rohlíčky IV.
Lasagne s cuketou a slaninou
Mrkvovo-kedlubnové placky
Polévka z vaječné jíšky
Čočkové ragú
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky