Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůta po americku
Francouzský ořechový koláč
Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Makový závin s višněmi
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Americký Coca-Cola koláč (buchta) s…
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Nádivkový beránek
Anglická gulášová polévka
Rýže se zeleninou a slaninou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Brokolicová polévka se sýrem a…
Čokoládový pudink
Noky se špenátem a ricottou
Rozlítaný ptáček
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kachní prsa s nudlovým salátem