Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety zapečené se zeleninou
Segedínský guláš maďarské babičky
Bavorské vdolečky II.
Kefírová buchta od Camm
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Dýňová bábovka - dvoubarevná
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Báječné kuřecí placičky se sýrem
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Restované žampiony s bramborami a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Vosí hnízda III.