Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gurmánské smažené řízky
Hermelínové karbanátky
Šopský salát jinak
Rebarborový koláč se sněhem
Rybí file se slaninou a uzeným sýrem
Jednoduché artyčoky
Mleté maso po marocku
Zdravý chléb do formy
Špenátové palačinky se špenátovou…
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake