Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Majolková bábovka - ořechová
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Jednoduchá špenátovo-nivová polévka
Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Mrkvovo-kedlubnové placky
Koláč švestkový s drobenkou
Nepečené ovesné placičky s arašídovým…
Těstoviny s rajčaty
Tortilly s fazolovou směsí
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake