Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vánoční štola
Košíčky isidor
Jarní ředkvičková pochoutka
Plněná sekaná z bůčku
Hrachová kaše (moc dobrá)
Kakaové řezy s krémem
Vepřové závitky plněné sýrem
Pomazánka z tvrdého salámu
Borůvkový koláč
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Kakaové išelky
Rumové kuličky s kokosem
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles