Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ženevské řezy
Tvarohový koláč s jahodami
Pomazánka z krabích tyčinek III.
Babiččin košíček - Pepíček
Dědovy pikantní brambůrky
Domácí nugát
Špenátovo-vločková polévka
Babiččiny palačinky
Jednohubky / chlebíčky s červenou…
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Nejlepší vaječný likér
Tradiční vánoční punč
Madlenky
Čerstvé kimchi