Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbová omáčka II.
Brokolicová polévka s brambory
Boloňské špagety a la Krupi
Afrika řezy
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Dýňové pyré s bramborem
Plněné máslové sušenky
Kořeněné chipsy z hlívy
Okurkový salát
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake