Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bleskový fazolový salát
Pracny - recept po babičce
Krůtí medajlonky se sýrem
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …
Bylinkový králík na žampionech
Květák (brokolice) nejen v sýrovém…
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Pórková polévka s cizrnou
Mac and cheese
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies