Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Losos v alobalu
Pracny - recept po babičce
Jednoduché lečo po našem
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Míchaná vejce s droždím
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
"Kouřové" marinované vepřové
Čevapi
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Česnečka
Polévka z červené čočky