Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Řezy s rebarborou
Výborný chléb, který se vždy povede
Velikonoční mazanec bez vajec
Čokoládové buchtičky s čokoládovým…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Jednoduchá vařená poleva
Špenátové placičky se sýrem
Čevapčiči po našem
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros