Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka z kapra
Vaječný koňak bez vajec od Lídy
Brokolicový nákyp se smetanovo…
Sýrovo-kuřecí špízy
Blesková rýže kari podle Lidušky
Frankfurtská polévka s hlívou
Pomazánka se sušenými rajčaty
Rybízový nepečený dort
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Brokolicová polévka se smetanou
Makovec se švestkami
Čevabčiči