Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře dušené na rajčatech a cibuli
Placek ze strouhanky
Hovězí na víně se zeleninou
Slané cukroví
Jablkový koláč s čokoládovou polevou
Salát z červeného zelí IV.
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Vepřové na pánvi
Lehký sirup z růží
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Halloweenský perník
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky