Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hlávkový salát s avokádem
Kuře na čtvrtek
Čokoládová kolečka
Pomazánka z vařeného masa
Pribináček
Zapečené kuřecí s rajčaty
Sušenky bez vajec - snadno a rychle
Bůčkový holandský řízek
Cizrnová polévka - vydatná
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Tatarák s kapary
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem