Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Borůvkové muffiny
Bůčková roláda v alobalu
Tvarohový švestkový koláč
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Studená cuketová polévka se dvěma…
Anglická pečeně (Carvery)
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Spaghetti alla Carbonara ( Podle…
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Lepenice s trhaným uzeným
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem