Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králík po cikánsku
Dušený špenát
Palačinky snů
Cibulová pizza z listového těsta
Slaný krokodýl z majonézového těsta
Ovocný koláč z pomazánkového másla
Čokoládový korpus
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Třešňový dort s mákem
Mexická kuřecí polévka
Pizza Margherita
Hrnková bublanina s třešněmi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodový cheesecake do skleničky
Poke bowl s lososem
Sněhová roláda