Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nudlová polévka s mrkví
Nugátové řezy
Buřtový salát
Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné
Výborný losos
Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami
Cuketová čína 3
Svíčková Stroganoff
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami