Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…
Výborný karamelový likér
Piškotová roláda podle Lidušky
Gyros tousty z cukety - sterilované
Fantastické sušenky KOKA
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Kuřecí maso na gril i do trouby
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem