Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gratinovaný květák
Rychlé kuřecí nudličky
Bábovka tvarohovo-tvarohová :-)
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Maso zapékané s cuketou a nivou
Masová bábovka aneb sekaná trochu…
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Kokosovo-datlový koláč
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem