Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM
prejt
Pekanový koláč
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Šneci nejen s tvarohem
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Žampionové placičky (karbanátky)
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Sekané houbové řízky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami