Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový koláč s citronem
Šumajstr
Králík na roštu - grilování
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Vajíčková pomazánka VI.
Domácí lečo s česnekem
Babiččina zbojnická pečeně
Noky se špenátem
Francouzské brambory
Čočkové minestrone
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem